Uređaji za dezinfekciju površina uspešno eliminišu izvore infekcije na različitim površinama, sudovima i sirovinama.

povrsine_UV

Korišćenje otvorenih izvora UV svetla je izuzetno opasno i dozvoljeno je samo bez prisustva ljudi i životinja u prostoru koji se tretira.

Upotreba LIT uređaja za dezinfekciju u različitim fazama industrijkih i tehnoloških procesa, pakovanju, pripremi sirovina i opreme u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji kao i poljoprivredi obezbeđuje postizanje normi sanitarne čistoće i produžava mogući period skladištenja proizvoda.

Tretman UV svetlom različitih površina i šupljina obezbeđuje visok stepen baktericidne efikasnosti za najveći broj problematičnih klica: buđi, gljivica, spora, bakterija i virusa. U ovim uređajima se koriste amalgam lampe visokog intenziteta proizvodnje LIT.

Primena ovih lampi omogućuje skraćenje vremena dezinfekcije i obezbeđuje pouzdan rad visokoproduktivnih linija za pakovanje kod velikih brzina linije za pakovanje. Montiraju se kao zasebne jedinice ili se lako mogu ukomponovati u postojeće proizvodne ili linije za pakovanje.

Za dimenzionisanje odgovarajućeg i efikasnog uređaja za dezinfekciju, naš iskusan stručni tim će na osnovu tehničkih podataka o objektu preporučiti odgovarajuće rešenje. Formular za upit o osnovnim tehničkim podacima neophodnim za to, možete preuzeti ovde.